Servisne Informacije

Servisna informacija

Kako bi grejna sezona trebalo zvanično da traje do danas 15.4.2019. obaveštavamo naše kupce da će se grejna sezona nastaviti ukoliko to budu zahtevali vremenske uslovi. Produženje grejne sezone moguće je ukoliko tri dana za redom u 21h temperatura ne prelazi 12 stepeni Celzijusove skale, pri čemu grejna sezona ne može trajati duže od 01.05.2019. godine, a sve prema Odluci o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom grada Zrenjanina.

Grejna sezona protekla je bez većih problema, iako je JKP "Gradska toplana" Zrenjanin imala nekoliko manjih havarija na deonicama vrelovoda gde su stare i dotrajale cevi. Iako su havarije sanirane u najkraćem roku, JKP "Gradska toplana" je nakon detaljne analize delova mreže koji u prethodnim godinama nisu bili rekonstruisani, za letnji period isplanirala rekonstrukciju vrelovoda na trasi od SŠ "Nikola Tesla" do plućne bolnice dr Vasa Savić u dužini od 750m. Takođe, pored redovnog održavanja i servisiranja pogona u letnjem periodu planira se i rekonstrukcija vrelovodne mreže u ulici Baranjska i to u dužini od 270m o čemu ćemo na vreme izvestiti naše sugrađane ukoliko bude dolazilo do zatvaranja ulica na navedenim trasama.

Grejnu sezonu JKP "Gradska toplana" Zrenjanin završava sa potraživanjima od oko 350 miliona dinara, od čega je ukupan dug građana 298 miliona dinara na obe delatnosti kojima se bavi toplana, dok je dug privrede 52 miliona.

 Zrenjanin, 15.04.2019.

 
web dizajn: NetDesign Studio